Toscanini

Ajankohtaista

Viinintekijän menu- Zio Porco

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, voiko persoona kertoa vielä enemmän? Marco G. Zanetti on Winepunk, punkkari, joka tekee viiniä ideologiansa asenteella. Marco on elänyt koko elämänsä viinien parissa ja tuottaa niitä nykyajan nomadin tavoin Italian Venetossa ja Toskanassa, Saksan Moselissa sekä Ranskan Lanquedocissa. Hän painottaa, että nykypäivänä laatuviinit ovat tarkoitettu kaikille – ei ainoastaan yläluokan hienostelijoille. Marco tekee viininsä yhteistyössä paikallisten viinitalojen kanssa Winepunk-, Zio Porco Wines- ja Gipsy Wines -brändien alla.
Zio Porco- Viinintekijän menu nyt Toscaninissa. Tutustu menuun TÄSTÄ ja varaa pöytäsi heti! Menu saatavilla vain Jouluun asti.
Marco vierailee Toscaninissa 9. ja 10.12 Illallisella. Tule tapaamaan häntä ja kuule lisää hänen ideologiastaan ja viineistään!

Toscaninin aamiainen

Nyt tarjoamme Toscaninissa myös herkullista aamiaista.

Toscaninin aamiainen pohjautuu italialaisiin raaka-aineisiin, kuten salamiin, Mortadella-makkaraan ja italialaisiin juustoihin. Tarjolla on lisäksi Focacciaa, Nutellaa ja Crostata-kakkuja, unohtamatta itseleivottua leipää ja keksejä. Aamiaisbuffetin hintaan sisältyy myös munakas valitsemillasi täytteillä tai munakokkeli Salsiccia-makkaralla.

Aamiaisbuffet 25€

Ma-Pe 7.30-10.00

La-Su 8.30-11.00