Toscanini

Menu

Antipasti

  Antipasto della casa:                                        
Italialaisia salameja ja juustoa, Coppaa, artisokkaa ja oliiveja
           
  
12 €
Kahdelle:    
18 €
 
Talon crostineja ja kolme täytettä: 12€
Kananmaksamoussea/Bresaolaa ja hillottua punasipulia/Gorgonzolajuustoa
Samettista parsa-hernekeittoa ja paistettua kampasimpukkaa
  

13 €

 Buffalo mozzarellaa, vuonankaali-yrttisalaattia ja tomaattivinaigrettea  11 €
 Parsalla ja Fontina- juustolla täytettyjä lämpimiä leipäsiä, Prosciuttokinkkua
  12 €
 Vitello tonnato: Ohueksi siivutettua vasikanpaistia,
tonnikalakastiketta ja sardellia
  15 €
  Vihersalaattia, parmesaanilastuja, kurpitsansiemeniä ja omenavinaigrettea  
7 €
 Talon maalaissalaattia: parsaa, kananmunaa, paahdettua tomaattia, porkkanaa, oliiveja ja krutonkeja  9 €
  >> Takaisin alkuun

    

Primi Piatti

  Käsintehtyjä parsavioleja ja vihreää parsaa
 
20 €
  Fettuccinepastaa, tiikerirapua, chiliä ja hummerivoikastiketta  20 €
 

Pasta all`Amatriciana: rigatoni-tuorepastaa, paahdettua pancettaa, valkosipulia, mustapippuria, tomaattia, ja Pecorino Romano- juustoa

 18 €
  Lasagne: chilillä maustettua salsiccia- makkaraa, sieniä ja Pecorino- juustoa
 
19 €
 Sahramilla ja Prosecolla maustettua risottoa, valkoista parsaa ja pitkään kypsytettyä parmesaania
 21 €
 Päivän pasta 16 €
 Päivän salaatti 16 €
  >> Takaisin alkuun

   

Secondi Piatti

  Paistettua lohta, yrttignoccheja, kukkakaalia ja sitrusvoita 
25 €
 Paistettua vasikanmaksaa, paahdettuja kevätperunoita ja karamelisoitua punasipulia
 23 €
 Pitkään riiputettua Black Angus entrecôtea, valkosipulivoissa paistettuja neulapapuja, vihersalaattia ja sinappidressingiä
 32 €
 

Talon maalaissalaattia: grillattua vapaan kananrintaa, parsaa, kananmunaa, paahdettua tomaattia, porkkanaa, oliiveja ja krutonkeja

 20 €
  >> Takaisin alkuun

  

Menu Toscanini - 49 €

 

Vitello tonnato
Ohueksi siivutettua vasikanpaistia, tonnikalakastiketta ja sardellia

12 cl I Sistri (Chardonnay)

   
 

Käsintehtyjä parsaravioleja ja vihreää parsaa

12 cl Russiz Superiore Collio Friulano  (Tokai Friulano)

   
 

Paistettua lohta, yrttignoccheja, kukkakaalia ja sitrusvoita

12 cl Occhio a Vento (Vermentino)

   
 

Tiramisú

8 cl Saracco Moscato d`Asti (Moscato Bianco Canelli)

   
 
Menu viineineen 85
   
  >> Takaisin alkuun

   

Menu Stagionale - 49 €

 

Samettista parsa-hernekeittoa ja paistettua kampasimpukkaa

12 cl Porseo (Garganega, Vespaiolo, Sauvignon Blanc)

   
 

Sahramilla ja Prosecolla maustettua risottoa, valkoista parsaa ja pitkään kypsytettyä parmesaania

12 cl Tongue Pogo  (Friulano, Glera, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc)

  

Paistettua vasikanmaksaa, paahdettuja kevätperunoita ja karamelisoitua punasipulia

12 cl Ripasso Valpolicella (Corvina, Molinara, Rondinella)

   
 

Manteli-raparperipiirakkaa ja valkosuklaamoussea

8 cl Saracco Moscato d`Asti (Moscato Bianco Canelli)

   
 
Menu viineineen 85€
   
  >> Takaisin alkuun

   

Dolci

 
Tiramisú - CLASSICO
 
9 €
 

Mansikka-passionhedelmä pavlova

 
10 €
  Manteli-raparperipiirakkaa ja valkosuklaamoussea 
10 €
  Juustolajitelma ja viikunahilloa (La Tur, Gorgonzola, Pecorino) 
11 €
 
Lajitelma italialaisia jäätelöitä
 
7 €
 Sorbettia 5 €
 Affogato al Caffè: vaniljajäätelöä espressolla 5 €
  >> Takaisin alkuun