Toscanini

Menu

Antipasti

  Antipastolajitelma:                                      
Italialaisia leikkeleitä, pikkelöityjä vihanneksia, Pecorino- juustoa, päärynää,
pahdettuja manteleita, karamellisoitua tomaattia ja oliiveja
  
12 €
Kahdelle:    
20 €
 Valkoista tuoretta parsaa, endiiviä, pehmeää Goronzola- juustoa                
ja saksanpähkinävinaigretteä
  12 €
 Tuoretta vihreää parsaa, coppaa, uppomuna ja pitkään kypsytettyä parmesaania  13 €
 Vitello tonnato: Ohueksi siivutettua vasikanpaistia,
tonnikalakastiketta ja sardellia
  15 €
 Chilillä maustettua kala-äyriäiskeittoa ja valkosipulileipää  13 €
  Vihersalaattia, parmesaanilastuja, kurpitsansiemeniä ja omenavinaigrettea  
7 €
  >> Takaisin alkuun

    

Primi Piatti

  Käsintehtyjä parsaravioleja, sitruunavoita ja rapeaa parmesaania 
21 €
  Fettuccinepastaa, tiikerirapuja, chiliä ja hummerivoikastiketta  21 €
 

Caserecce alla Norma: tuorepastaa, paahdettua tomaattikastiketta, munakoisoa, basilicaa ja raastettua vuohenjuustoa

 17 €
  Rigatoni- tuorepastaa ja katajanmarjalla maustettua jänisragouta    
18 €
 Vermutilla maustettu Risotto Primavera ja paistettuja kampasimpukoita    22 €
 Päivän pasta 16 €
 Päivän salaatti 18 €
  >> Takaisin alkuun

   

Secondi Piatti

  Chilillä maustettua kala-äyriäiskeittoa ja valkosipulileipää 
22 €
 Paistettua turskaa, vihreää parsaa, kevätnaurista ja                        
sahramilla maustettua Hollandaise- kastiketta
 28 €
 Appelsiiniglaseerattua porsaanpotkaa, maa-artisokkapyrettä ja kevään kasviksia 26 €
 Pitkään riiputettua Black Angus entrecôtea, valkosipulivoissa paistettuja neulapapuja, vihersalaattia ja sinappidressingiä
 34 €
 

Talon maalaissalaattia: vapaan kananrintaa, paahdettuja syyskasviksia, vihersalaattia, kananmunaa ja krutonkeja

 20 €
  >> Takaisin alkuun

  

Menu Toscanini - 51 €

 

Vitello tonnato
Ohueksi siivutettua vasikanpaistia, tonnikalakastiketta ja sardellia

12 cl Villa di Mare Cataratto Chardonnay (Cataratto, Chardonnay)

   
 

Chilillä maustettua kala-äyriäiskeittoa ja valkosipulileipää

12 cl Occhio a Vento  (Vermentino)

   
 

Appelsiiniglaseerattua porsaanpotkaa, maa-artisokkapyrettä
ja kevään kasviksia

12 cl Sponsà Veronese (Corvina, Corvinone, Rondinella, Cabernet Sauvignon)

   
 

Tiramisú

8 cl Saracco Moscato d`Asti (Moscato Bianco Canelli)

   
 
Menu viineineen 85
   
  >> Takaisin alkuun

   

Menu Stagionale - 51 €

 

Valkoista tuoretta parsaa, endiiviä, pehmeää Goronzola- juustoa                 
ja saksanpähkinävinaigretteä

12 cl Kettmeir Müller Thurgau (Müller Thurgau)

   
 

Käsintehtyjä parsaravioleja, sitruunavoita ja rapeaa parmesaania

12 cl Borgo Borschetto Pinot Grigio (Pinot Grigio)

  

Paistettua turskaa, vihreää parsaa, kevätnaurista ja                         
sahramilla maustettua Hollandaise- kastiketta

12 cl Isola (Verdicchio)

   
 

Mansikka-raparperihilloketta, maitosuklaamoussea ja mantelikrokanttia  

8 cl Brachetto d`Acqui (Brachetto)

   
 
Menu viineineen 87€
   
  >> Takaisin alkuun

   

Dolci

 
Tiramisú - CLASSICO
 
9 €
  Mansikka-raparperihilloketta, maitosuklaamoussea ja mantelikrokanttia 
10 €
  Appelsiinilla maustettua paahtovanukasta ja marenkia 
10 €
  Toscaninin jäätelöannos: kaksi jäätelöpalloa, tuoreita marjoja ja paahdettua valkosuklaata  
9 €
 Jäätelö- tai sorbettipallo 4 €
 Itsetehtyjä Cantuccini- keksejä ja Vin Santoa 12 €
 Affogato al Caffè: vaniljajäätelöä espressolla 5 €
  >> Takaisin alkuun