Arvontasäännöt

Osallistu 5.1.2022 alkaen ravintola Toscaninin arvontaan Facebookissa ja Instagramissa ja voit voittaa kolmen ruokalajin keittiömestarin suositusmenun kahdelle ravintola Toscaninissa.

Arvonta suoritetaan Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken, molemmissa kanavissa arvotaan yksi voittaja. Arvonnan palkintoina on kolmen ruokalajin keittiömestarin suositusmenu kahdelle ravintola Toscaninissa, palkintoillallinen tulee lunastaa 31.3.2022 mennessä saatavuuden mukaan. Voitto ei sisällä ruokajuomia.

Voittamisen edellytys on, että osallistuja seuraa ravintola Toscaninin Facebook-sivua tai Instagram-tiliä, riippuen siitä kummassa osallistui kilpailuun. Kaikkien Facebook- ja Instagram-arvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, yksi voittaja Facebookista ja yksi voittaja Instagramista.

Arvontaan voi osallistua 5.1.2022 alkaen, arvonta päättyy sunnuntaina 9.1.2022 klo 23.59. Voittajiin otetaan yhteyttä viiden arkipäivän kuluessa Facebookissa ja Instagramissa yksityisviestillä. Voittajilta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot palkinnon lunastamista varten.

Huom! Lähiaikoina feikkitilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja, ethän siis jaa mitään tietojasi ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai Instagram-tililtämme. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: https://www.facebook.com/RavintolaToscanini tai http://www.instagram.com/toscaninihelsinki. Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Lifestyle Hotels Finland Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:

Kilpailuaika on 5.1.2022 alkaen ja arvonta päättyy sunnuntaina 9.1.2022 klo 23.59. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittajat arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä ja heille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä some-kanavassa.

KILPAILUN PALKINTO:

Arvonnan palkintoina on kolmen ruokalajin keittiömestarin suositusmenu kahdelle ravintola Toscaninissa, palkinto tulee lunastaa 31.3.2022 mennessä saatavuuden mukaan. Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, yksi voittaja Facebookista ja yksi voittaja Instagramista. Palkinto ei sisällä ruokajuomia.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Lifestyle Hotels Finland Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Lifestyle Hotels Finland Oy tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.