Arvontasäännöt

Osallistu 29.3.2021 alkaen ravintola Toscaninin arvontaan Facebookissa ja Instagramissa ja voit voittaa 100 € lahjakortin!

Arvonta suoritetaan kaikkien Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoijien kesken. Arvonnan palkintoina on 100 € lahjakortti, jonka voi käyttää ravintola Toscaninissa 31.8.2021 mennessä vapaavalintaiseen/vapaavalintaisiin tuotteisiin.

Voittamisen edellytys on, että seuraa joko ravintola Toscaninin Facebook-sivua tai ravintola Instagram-tiliä. Kaikkien Facebook- ja Instagram -osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja.

Arvontaan voi osallistua 11.3.2021 alkaen, arvonta päättyy ravintolan seuraavana avauspäivänä klo 12. Voittajaan otetaan yhteyttä viiden arkipäivän kuluessa Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot lahjakortin toimittamista varten. Lahjakortti on sähköinen lahjakortti.

Huom! Lähiaikoina feikkitilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja, ethän siis jaa mitään tietojasi ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: https://www.facebook.com/RavintolaToscanini tai http://www.instagram.com/toscaninihelsinki. Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Kämp Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:

Kilpailuaika on 11.3.2021 alkaen, kilpailuaika päättyy siihen päivään klo 12, kun ravintola avaa seuraavan kerran ovensa. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittajat arvotaan viiden arkipäivän sisällä kilpailun päättymisestä ja heille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä some-kanavassa.

KILPAILUN PALKINTO:

Arvonnan palkintoina on 100 € lahjakortti, jonka voi käyttää Brasserie Kämpissä 31.8.2021 mennessä vapaavalintaiseen/vapaavalintaisiin tuotteisiin.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Kämp Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Oyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.